info@vanderslikkeenergiewerken.nl

Een slim, elegant en compact laadstation voor thuis en op de zaak


De Alfen Eve Single Pro-line is als compact laadstation, voor thuis en op de zaak, volledig ontworpen volgens Alfen’s standaarden voor slim laden. Het 3,7kW – 22kW laadstation is uitgevoerd in een compacte polycarbonaat behuizing en daardoor lichtgewicht en duurzaam. Het laadstation kan zowel aan de muur als op een montagepaal gemonteerd worden. Wanneer voorzien van een vaste kabel wordt de Eve Single Pro-line geleverd met een geïntegreerde stekkerhouder.

De gebruikersinterface is voorzien van een 3,5” beeldscherm dat een unieke branding mogelijkheid biedt voor de zaak dankzij de mogelijkheid eigen logo’s te uploaden naar het scherm. De lader werkt op basis van gebruikersautorisatie maar kan ook als Plug & Charge laadstation ingezet worden. Gebruikers kunnen hun laadgegevens via ieder internet-verbonden apparaat inzien.

Simlockvrij (vrije keuze back-office)
Alle laadstations van Alfen kunnen gebruikt worden in combinatie met Alfen’s eigen back-office systeem (ICU Connect), maar ook met alle andere managementtools welke werken met het OCPP protocol. Met een back-office tool worden zowel het energieverbruik alsmede de historische transacties geregistreerd welke online ingezien kunnen worden. Daarnaast is het mogelijk om software-updates uit te voeren.

Kwaliteit
Alle laadstations van Alfen zijn solide, betrouwbaar en standaard voorzien van max. 6mA DC detectie. De laadstations en toebehoren worden in Nederland geproduceerd en bestaan uitsluitend uit topkwaliteit componenten welke uitgebreid zijn getest en gecertificeerd.

Specificaties
• 3-fase 22kW (32A)
• Met socket type 2
• RFID (pasje) of Plug & Charge
• 3,5” fullcolour display (eigen logo uploaden mogelijk)
• Standaard wandmontage (montagepaal optioneel)
• MID certified energiemeter voor verrekening transactiekosten
• Optioneel Load Balancing en/of Smart Charging Network
• Afmeting 370x240x130mm (LxBxD)

Bel ons op voor meer informatie:
06 114 47 456

Het laadstation

Alfen Smart Charging Network

 

Creëer uw eigen netwerk van laadstations met tot 100 indivi-duele laadpunten op één locatie.

Dit netwerk balanceert en opti-maliseert uw elektriciteitsnet.

Ontworpen om te integreren


Alle Alfen laadstations zijn ontworpen voor de optimalisatie van het elektriciteitsnet. Zo kunnen ze integreren en samenwerken met zelfopgewekte hernieuwbare energiebronnen, energieopslag en met slimme technologieën en oplossingen die dezelfde standaarden en open protocollen toepassen.

Solide kwaliteit


Alle producten zijn robuust, veilig en betrouwbaar. De producten van Alfen worden in Nederland gemaakt en bestaan uit alleen A-kwaliteit componenten. Alle producten zijn uitgebreid getest en gecertificeerd. Levering vindt plaats met een standaard garantie en de mogelijkheden om een servicepakket met SLA af te nemen.

Geavanceerde slimme functionaliteiten


Slimme functionaliteiten vooruit-lopend op de markt, voorzien van een internetverbinding, bekabeld of via mobiele communicatie.
De Eve Single Pro-line kan samen-werken met slimme technologieën en oplossingen die dezelfde standaarden en open protocollen toepassen.

3,5” kleurendisplay met eigen logo


Het kleurendisplay van de Eve Single Pro-line biedt een eenvoudige interface voor de gebruiker.

Daarnaast geeft de populaire mogelijkheid om een logo te uploaden, een unieke branding mogelijkheid voor uw business.

Vrije keuze managementysteem

De Eve Single Pro-line kan gebruikt worden in combinatie met Alfen’s eigen managementsysteem of met een ander systeem dat OCPP implementeert om verrekening van de kosten mogelijk te maken.
Wisselen tussen beheersystemen is zo eenvoudig als het vervangen van de sim-kaart.

Info@vanderslikkeenergiewerken.nl

Tel René 0611447456
Tel Anco 0652686308

©2024 Van der Slikke Energiewerken

Scroll naar boven