info@vanderslikkeenergiewerken.nl

Zakelijke laadoplossingen

Zakelijke laadoplossingen

Wij bieden twee lijnen slimme oplaadpunten met een laadvermogen van 3,7-22kW voor het optimaal laden van elektrische auto’s in zakelijke omgevingen. De laadpalen van Alfen zijn geavanceerd en robuust en zorgen voor het veilig laden van de auto. Daarnaast zijn ze gebruiksvriendelijk en betrouwbaar.

Ze zijn ontworpen om maximale oplaadsnelheden te bieden terwijl de lokale netaansluiting gewaarborgd blijft, en kunnen allemaal op elk willekeurig OCPP-managementsysteem worden aangesloten. De betrouwbare en veilige laadstations kunnen ook worden geïntegreerd met hernieuwbare energiebronnen en bijpassende slimme producten als dynamic load balancing. Daarnaast kunnen ze reageren op flexibele energietarieven. Hun hoogontwikkelde technologieplatform heeft zichzelf bewezen met een ontwikkelingscyclus van meer dan 10 jaar.

Geavanceerd, slim en kwalitatief hoogstaand: Eve Single Pro-line

Voor het zakelijk laden biedt Alfen de Eve Single Pro-line en de Eve Double Pro-line. Beiden laadpalen zijn uitermate slimme laadpunten en kunnen hoge volumes aan. Beiden zijn ook geschikt voor het Smart Charging Network van Alfen, wat het laden van meerdere auto’s nog verder optimaliseert.

Meest geavanceerde laadplein technologie

Het Smart Charging Network (SCN) van Alfen is de meest geavanceerde laadpleintechnologie op de markt. Het werkt als een sociaal laadnetwerk, zonder masters en slaves. Alle laadstations stemmen de laadsnelheid onderling af.

Hoewel ingesteld en functionerend als een groep, blijven de laadstations individueel benaderbaar en stuurbaar. Zo behoud je de controle over het netwerk. 

Met het Smart Charging Network wordt het beschikbare vermogen eerlijk verdeeld over de aanwezige laadpalen. Een voertuig is volgeladen? Dan krijgen de andere aangesloten voertuigen automatisch meer stroom.

Het Smart Charging Network (SCN), h meest geavanceerde laadplein technologie

Maatwerkadvies bij het kopen van een zakelijke laadpaal

Neem voor vrijblijvend maatwerk advies over het kopen van een zakelijke laadpaal of laadpalen, gerust contact op met de specialisten van Van der Slikke Energiewerken. We denken graag met u mee en kunnen u niet alleen adviseren, maar ook ontzorgen als het gaat om levering, installatie en onderhoud.

Info@vanderslikkeenergiewerken.nl

Tel René 0611447456
Tel Anco 0652686308

©2024 Van der Slikke Energiewerken

Scroll naar boven